Lägg till länk

Sveriges Webbkatalog bygger på länktips som vi får från våra härliga besökare och från nyheter som vi plockar upp i vardagen. Genom formuläret nedanför så kan du skicka in ett länktips. För att bli publicerad så måste man följa de få regler som vi har (oroa er inte, alla regler finns listade nedanför!). Vi behåller rätten att neka eller ta bort publicerade inlägg oavsett grund. Vi jobbar konstant för att länktipsen på i vår länkkatalog ska vara tillgängliga och läsbara för den stora delen av användare. Därför måste starka länktips om politik, sex, våld, substanser m.m. vara anpassade till vanliga användare och behållas på ett professionellt samtalsspråk.

Vi granskar alla länktips manuellt så därför kan det ta upp till 1 vecka innan det blir publicerat men vi brukar vara ganska snabba på det.

För att bli publicerad på Sveriges Webbkatalog så måste dessa regler uppfyllas:

  • Vi kontrollerar att alla länktips är unika och inte kopierade över hela nätet. För att vi ska kunna erbjuda läsare länktips av hög kvalité så måste texten som skickas med länktipset vara unikt.
  • Vi har ingen gräns på hur många gånger man får länka i sitt länktips men vi vill undvika spammiga texter. Skriv naturligt och tidslöst.
  • En bild måste skickas med länktipset för att bli godkänt. Ett länktips utan bild kommer att nekas publicering.

Du måste ha användningsrättigheter till bilden som du skickar med länktipset.

Om du inte har någon egen bild så finns det flera sidor där man kan hitta gratis bilder att använda. https://pixabay.com/

Fyll i de obligatoriska fälten.
Ange en bild till ditt länktips. Minst 900x900 pixlar