Sportkost – De självklara valet

  • Riktigt bra priser
  • 20 års branscherfarenhet
  • Snabba leveranser
  • En del av Orvelin Group

https://sportkost.se

Riktigt bra priser

Priset är inte allt. Men vi själva uppskattar den känslan man får av att göra en bra affär, och den känslan vill vi dela med våra kunder. Genom lång erfarenhet av branschen och genom att arbeta utan mellanhänder så kan vi nästan alltid erbjuda marknadens bästa pris.

 

20 års branscherfarenhet

Vi som jobbar med Sportkost har lång erfarenhet av att använda, köpa in och sälja kosttillskott. Vi tror inte att det finns några genvägar till drömkroppen, men vi vet garanterat vilka produkter du skall ta för att hjälpa dig nå dina egna träningsmål.

 

Snabba leveranser

Leveransglädje är ett ord som vi älskar att använda. Känslan när man som kund hämtar ut sitt efterlängtade paket på posten. När man på lagret som sista steg tejpar ihop en kartong och färdigställer en kundorder. När man vinkar av lastbilschauffören som kommit för att hämta dagens paket. För oss så är det mycket som ryms inom ordet leveransglädje, och att leverera inom 1-3 arbetsdagar är en viktig del i vårt kundlöfte.

 

En del av Orvelin 

Sportkost är en del av Orvelin Group Holding AB som har sitt säte i Strömstad. Orvelin är en privatägd koncern som är verksam inom tre huvudsakliga områden: handel, fastigheter samt investeringar.

Under åren har Orvelin byggt upp många stabila och framgångsrika verksamheter och samarbeten.
Koncernen är bland annat delägare och en av grundarna till Nordby Shoppingcenter, ägare till ett 50-tal fastigheter och ett 30-tal butiker – för att nämna några verksamheter.

Koncernen har sammanlagt omkring 500 anställda och omsätter cirka 1,5 miljard kronor.