Loopia – Din svenska webbpartner!

Letar ni efter en pålitlig och hållbar webbpartner för att ta hand om dina domäner och sidor? Loopia är en svensk webbhost som erbjuder webbservrar och webbhotell till riktigt schyssta priser och med en bra upptid på deras servrar. Utöver deras bra priser på hosting så brukar dem även emellanåt köra kampanjer på vissa toppdomäner där .se-domäner säljs för 9 kr under det första året.

Varför ska man köpa en egen domän?

För de flesta så kan det vara ointressant att äga en egen domän. Man tänker främst domäner och hemsidor som verktyg för företag och högre uppsatta men då tänker man inte på vad som följer med när man köper en domän. För det första så är det ju det uppenbara, du kan koppla en hemsida om dig själv på en domän. Detta är riktigt användbart när du söker jobb, vill presentera dig för nya bekanta eller bara visa upp dig och skryta om vilken fin hemsida du har! Du kan även skapa oändligt med email-konton under din egna domän så att du får en proffsigare e-post! john.doe.1967@hotmail.com låter inte så proffsigt men john@doe.se ser mycket snyggare ut!

Enkelt att skapa en hemsida för dig eller ditt företag!

Genom Loopia’s egna Sitebuilder kan du enkelt skapa en personlig hemsida om dig själv eller en professionell sida om ditt företag direkt i webbläsaren! Inga kunskaper kring kod, design eller krångliga tekniska delar krävs, det enda du behöver fokusera på är innehållet på din sida. Skapar du en hemsida om dig själv så kan det vara viktigt att plocka fram så mycket om dig själv direkt på första sidan och lite kontaktuppgifter om dig själv så att folk som söker på ditt namn snabbt kan kontakta dig. Har du ett företag och vill visa upp dina produkter så behöver du inte använda sidan som en webbshop, annonsera bara dina produkter på egna produkt-sidor och samla sedan alla sidor på startsidan så kan potentiella kunder snabbt läsa och bli inspirerade av era produkter.

Möjligheterna med en egen hemsida är oändliga, tveka inte! Köp din hemsida idag på Sveriges bästa webbhotell!